interaktionsdesigner.dk ApS

Lives in Skanderborg ,DK

Interested to fund in:
Detail project
Minimotion

Videoøvelser til baby – styrk motorikken gennem leg

Formålet med Minimotions videoøvelser er at give forældre gode grundlæggende sansemotoriske

lege og øvelser, der giver deres barn et godt fundament for dets kropslige – og personlige udvikling.

Motorisk udvikling

Barnets motoriske udvikling har stor betydning for barnets generelle trivsel. En god motorik giver selvværd og mod. Er barnet sikkert i sine kropsbevægelser, har det let ved at lege, spille bold, cykle, stå på rulleskøjter og oplever at have succes i legene?



Succesen er med til at give barnet lyst til og mod på endnu flere udfoldelser og udfordringer, som igen styrker motorikken.

Kroppens motoriske udvikling ser også ud til at hænge tæt sammen med barnets parathed til at lære at læse, skrive og regne. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på barnets motoriske udvikling så tidligt som muligt.

Videoøvelser


Med Minimotions videoøvelser ønsker jeg at gøre det nemt, bekvemt og sjovt for forældrene at lege med deres barn – samtidig med at barnets motoriske udvikling understøttes og udvikles.

I samarbejde med en børnefysioterapeut og en kiropraktor har jeg lavet 24 små øvelsesvideoer i høj kvalitet, der simpelt og nemt forklarer hvilke øvelser, der er gode at lave sammen med dit barn fra det er nyfødt til det er omkring 12 måneder.

De 24 øvelsesvideoer findes i dag som videoer, der kan downloades via computeren, så en app vil være med til at tilgodese de mange børnefamilier, der enten bruger deres smartphone eller tablet til at søge efter information.

Teknologi

App’en laves i HTML5/CSS3/Javascript og Phonegap


Pris

På hjemmesiden koster videoerne:
6 film kr. 100
12 film kr. 150
18 film kr. 200
24 film kr. 225

Prisen på app’en kommer til at ligge på samme niveau.

Målgruppe

I disse år fødes der omkring 60.000 børn om året. Og hvis vi antager at ca. 50% af disse forældre har en smartphone, så vil den potentielle målgruppe være ca. 30.000 pr. år.

 
His investments
Project funded
Amount invested
 
10000 kr
 
5000 kr
 
5000 kr
 
1000 kr
 
1000 kr
 
2975 $