Pernille

Lives in

Interested to fund in:
Detail project
Peter Puslespil

Bogen "Peter Puslespil", nu som underholdende og lærerig app!

Det er vigtigt at børnene i 2-5 års alderen får udviklet deres sprog og forståelse for kroppen. Det at benytte rim og billeder øger indlæringen og gør det til en leg.

 

Hvad handler bogen Peter Puslespil om?

I denne fotobog gennemgås kroppens forskellige dele, imens børnene ud fra  rimene opfordres til at gætte på hvilken kropsdel der kommer på næste side.

"En bog, som de mindste vil tage til sig. Bogen lægger op til en god snak om kroppen og er en sjov indgang til emnet. Fotos i sjove vinkler og tekst på rim, der får dialogen i gang.." (Fra bibliotekets lektørudtalelse). 28 sider, 1. oplag, 2007, Forlaget Gyldendal.

Se bogen på Gyldendals hjemmeside

 

Lær mere om mig og min erfaring

Der er mange børn i Danmark der vil få glæde af Peter Puslespil app'en

I Danmark er der 30.000 husstande med børn i 2-5 års alderen, der ejer en tablet. Det er ikke beregnet hvor mange husstande det drejer sig om i resten af verden, da udbredelsen her er meget mere baseret på app store.

 

Sådan vil vi få spredt budskabet om Peter Puslespil app'en

Jeg regner med at benytte mine foredrag til at promovere app’en, samt min kontakt til en lang række institutioner. Derudover forventes det er app store vil give lidt boost til salget, i hvert fald i Danmark, da antallet af kvalitetsapps til børn på dansk uden reklamer, stadig er forholdvist begrænset. I udlandet er det tanken at spredningen udelukkende sker vha. app store, for at holde omkostningerne nede.

App'en laves på dansk og engelsk. Det er tænkt at app'en skal laves som HTML5/CSS3/Javascript og Phonegap. Så det kan genbruges til både iOS og Android.

 

Peter Puslespil app'en er til en pris hvor alle forældre kan være med!

Jeg regner med at prisen for app'en, skal være et engangsbeløb på 30 kr.

Næste skridt for app'en kunne være at oversætte til tysk, fransk, spansk og italiensk.

 
His investments
Project funded
Amount invested
 
5000 kr